met ingenieurs.

voor ingenieurs.

waarom insel.

Insel werkt met ingenieurs voor ingenieurs. Onze specialisatiegraad is uw beste garantie om de geknipte m/v te vinden, met de juiste technische achtergrond en competenties. 

contacteer ons

daarom insel.

Thuis in de wereld van ingenieurs.

contacteer ons

wat insel voor u kan.

  1. Ervaren ingenieurs selecteren hogere technische profielen
  2. Databank sinds 1994 opgebouwd en dagelijks instroom via website, universiteiten en hogescholen, ingenieursverenigingen en federaties
  3. Insel erkend in de community van ingenieurs als specialistische rekruteerder van technisch hooggeschoolden
  4. Directe toegang tot de doelgroep, ook de latent werkzoekenden
  5. Focus op uw vacature: dedicated search naar kandidiaten met de juiste technische bagage die ook passen in uw bedrijfscultuur
contacteer ons

kennis van uw bedrijf.

Door hun kennis en bedrijfservaring kunnen onze consultants zich optimaal inleven in uw bedrijf of organisatie en uw noden en wensen correct inschatten.  


ja, ik wil contact

proactief.

Meedenken en verder denken. Ook dat mag u van onze consultants verwachten. Ons team is pragmatisch en gedreven. Ze zijn uw klankbord en toetssteen.

contacteer ons

perfecte match tussen hr en engineering.

Wij linken mensen aan techniek. En in de praktijk ondersteunen we zowel het technische kader van een bedrijf als de HR-afdeling. Beide invalshoeken brengen wij in onze benadering samen.

ja, ik wil contact

ruim 65.000 kandidaten.

Onze databank bevat ruim 65.000 geactualiseerde en met zorg geselecteerde technische profielen. Dankzij een uniek coderings- en zoeksysteem kunnen wij snel de link leggen tussen uw vacature en potentiële kandidaten.

contacteer ons