erkend

wervings- en selectiebureau.

insel. de link tussen mens en techniek.

Insel is een erkend wervings- en selectiebureau dat zich specifiek richt op ingenieurs en technische bachelors, in alle marktsectoren en voor alle functies, van projectingenieur tot directeur. Sinds onze oprichting in 1994 zijn wij uitgegroeid tot de marktleider in onze sector.

thuis in de ingenieurswereld.

De meeste van onze consultants, uw gesprekspartners, zijn zelf allemaal ingenieurs. 

snel op uw golflengte.

De meeste van onze consultants, uw gesprekspartners, zijn zelf allemaal ingenieurs met jaren praktijkervaring. We zitten dus snel op uw golflengte. Zij combineren een ruime technische knowhow met HR-kennis. Hierdoor kunnen zij de verwachtingen en behoeften van bedrijven en kandidaten correct inschatten en perfect op elkaar afstemmen. Alvast een prima basis voor een duurzame win-winrelatie tussen bedrijf en professional.

verwacht van ons advies op maat.

Zowel jonge als doorgewinterde ingenieurs oriënteren we op de arbeidsmarkt. We presenteren gerichte jobaanbiedingen en geven advies over groei- en ontwikkelingskansen. Bedrijven en organisaties kennen ons als een solide partner die meedenkt en die hen ondersteunt bij het vinden én binden van geschikte technische experts.

wat ons drijft